Tisztelt Szülők!

Kollégáimmal megterveztük a lehetséges lépéseket az oktatás megszervezésére, a digitális oktatást választottuk a kommunikációra gyermekeinkkel. Minden kollégánk felkészült a tananyagátadás digitális formájára, elektronikusan küldünk videókat és feladatsorokat a tanulóknak. Az online feladatkiosztás már elindult, reményeink szerint teljes egészében megvalósítható minden tagozaton.

Segítségüket kérjük az otthontanulás megszervezésében, csak úgy sikerülhet, ha összefogunk: diák, szülő, tanár egyaránt.

A kényszerszünet nem szabad passzivitást eredményezzen, ezen fogunk dolgozni kollégáimmal az elkövetkező napokban.

Naponta elég sok diákot lehet látni az utcákon, néha kisebb diákcsoportokat is.
Nem vakáción vagyunk, hanem egy olyan időszakban, amely a koronavírus elterjedésének megfékezéséért van bevezetve az egész ország területén! Megkérjük a szülőket, hogy gyermekeik programját ellenőrizzék és tartsák figyelemmel! Kerüljék a csoportos összejöveteleket, csak nagyon indokolt esetben hagyják el otthonaikat!

Ideiglenesen felfüggesztettük a közvetlen kapcsolattartást intézményünkben, információkat telefonon (0266-246897), e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) illetve iskolánk honlapján (http://gaboraroniskola.ro/) találnak.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

 

Tankó Csilla intézményvezető

Jelvényünk

Újdonságok

Kapcsolat

Telefon/Fax: +40 266 246 897

E-mail: gs.gaboraron@eduhr.ro

 

Postacím:

Hargita megye - jud. Harghita

Szentegyháza - Vlăhiţa

Utca: Mihai Eminescu, szám: 2/B

Irányítószám: 535800

 

Pszichológus:
MIKLÓS CSILLA
0745295089

Fejlesztő pedagógus:
SZIKSZAI ORSOLYA
0744107871

Logopédus:
LACZKÓ KŐSZEGI GYÖNGYVÉR
0745195263