Kedves Tanulók! Tisztelt Szülők!

Nagyon hiányzik a gyerekzsivaj az óvodából, iskolából, de a legújabb kormányhatározat értelmében a tanintézmények zárva lesznek szeptemberig, hiszen most mindannyiunk egészsége a legfontosabb. Tehát folytatjuk a tantermen kívüli digitális munkarendet június 12-ig, nyilvántartjuk a tanulók aktivitását (hiányzások) illetve jegyeket/minősítéseket adunk az online-tevékenységre. Minden tanulónkat bevonjuk az otthontanulásba, néhányuknak postai úton juttatjuk el a feladatokat.

Kollégáim nevében is kérem a szülőket, kövessék figyelemmel a gyerekek tanulását. A nyolcadikos és tizenkettedikes tanulóknak minden héten 5-5 tesztet készít a minisztérium minden vizsgatantárgyból. Ezeket a szaktanáraink elküldik a végzősöknek, magyarázattal segítik a munkát, kijavítják a beküldött tételsorokat, visszaküldik a tanulóknak.

Célunk, hogy a szülőkkel együttműködve intézményünk minden tanulója sikeresen befejezze a tanévet.

Június 2-án megkezdjük a felkészítőket a végzős osztályoknak (VIII, XII, XIII) a vizsgatantárgyakból (naponta 3 óra). Két héten keresztül kis csoportokban (10) történik, kesztyű, maszk viselése kötelező lesz, viszont a felkészítőkön való jelenlét opcionális (a szülő döntése, hogy engedi a felkészítőkre a gyerekét vagy nem).

A nyolcadikos vizsga június 15-én kezdődik, az érettségi június 22-én.

Köszönöm a tanulóink lelkiismeretes munkáját, a szülők segítségét, a kollégák kitartását! Igazi csapatmunka zajlik minden digitális tancsoportban.

            Jó egészséget, kitartást kívánok mindenkinek!

           

            Tankó Csilla intézményvezető

Jelvényünk

Újdonságok

Kapcsolat

Telefon/Fax: +40 266 246 897

E-mail: gs.gaboraron@eduhr.ro

 

Postacím:

Hargita megye - jud. Harghita

Szentegyháza - Vlăhiţa

Utca: Mihai Eminescu, szám: 2/B

Irányítószám: 535800

 

Pszichológus:
MIKLÓS CSILLA
0745295089

Fejlesztő pedagógus:
SZIKSZAI ORSOLYA
0744107871

Logopédus:
LACZKÓ KŐSZEGI GYÖNGYVÉR
0745195263